Tony Moly

(5 produkter)

Tony Moly er et brand, der udvikler sine produkter på baggrund af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Tony Moly er meget udbredt i Asien, og alene i Sydkorea har de over 400 butikker. Deres produkter er yderst populære, de har en god pris og en sød indpakning. 

Hudtype
Hudtilstand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Tonymoly - Master Lab Mask Sheet EGF

En fugtgivende anti-age ansigtsmaske, der forebygger aldringstegn samt har en blødgørende effekt.

29,00 kr.

Tony Moly - Cheektone Mood On Blusher

En fin blush med en jelly-lignende tekstur fra Tony Moly, der tilføjer et flushed look til kinderne uden et pudret look.

129,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje- Tony Moly - Shiny Foot Super Peeling Liquid

Tony Moly - Shiny Foot Super Peeling Liquid

En fodmaske der smertefrit fjerner hård og tør hud fra fodsåler og hæle, så du får de blødeste fødder. Du tager sokkerne på, og lader dem arbejde på i 1½ time. Huden peeler herefter selv af i løbet af 1-2 uges tid.

Ikke på lager
79,00 kr.

Tony Moly - The Chok Chok Green Tea Watery Cream

En let gel-creme, hvis hovedingrediens er en special udvalgt variant af fermenteret koreansk grøn te. Cremen beskytter huden imod for tidlig aldring, og samtidig gør hudtonen mere ensartet. Velegnet til alle hudtyper, men især fedtet og kombineret hud vil få gavn af denne creme.

149,00 kr.

Tony Moly - The Chok Chok Green Tea Watery Skin

En reparerende og toner der tilfører din hud en stor mængde af fermenteret grøn te, hvilket gør huden blød, fugtet og revitaliseret.

139,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.