GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Tosowoong

(5 produkter)

Tosowoong er et brand som fokuserer mere på, at deres produkter leverer synlige resultater, end at de har dyr og fancy indpakning. De udvælger de mest effektive ingredienser fra naturen og bruger dem i deres produkter, så de er sikre på, at produkterne giver gode resultater. Tosowoong blev lanceret i 2004, og tester alle deres produkter i 6 måneder for at sikre optimale resultater, inden at de kommer ud på markedet.

Sortér efter:

Tosowoong - Green Tea Brightening Eco Essence

En let essens baseret på 75% fermenteret grøn te som har et højt indhold af hudvenlige antioxidanter. Er fugtgivende, nærende, anti-inflammatorisk og så har den også en anti-age effekt.

139,00 kr.

Tosowoong - Pure Aloe Mask

En opfriskende sheet-maske med aloe vera, en plante som er kendt for dens beroligende, dulmende og fugtgivende egenskaber. Den er derfor ideel til at formindske rødme og irritation i huden.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Propolis Mask

En sheet-maske med propolis, som er et biprodukt af bier. Propolis udjævner hudtonen, så pigmentpletter og akne-ar bliver mindre synlige. Samtidig er propolis også fuld af mineraler og vitaminer, som giver en fugtet og glødende hud.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Deep Sea Water Mask

En fugtgivende og nærende sheet-maske med havvand, niacinamid og adenosin. Disse ingredienser formindsker rynker og fine linjer samtidig med at berolige og nedkøle huden.

19,00 kr.

Tosowoong - Pure Blueberry Mask

En sheet-maske som med dens høje indhold af anti-oxidanter giver en mere ensartet hudtone og opstrammer huden, så rynker og fine linjer formindskes.

19,00 kr.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev