Benton

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream


En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud.

Den hjælper derfor på en uens hudtone som fx. pigmentering og akne-ar. Samtidig kan cremen formindske urenheder og rødme, da snegleslimen har en helende og fornyende effekt på huden.

Snail Bee High Content Steam Cream er lavet ud fra en vanddamps-metode, der gør ingredienserne mere effektive, og derved sikrer den kølende, fugtgivende og opstrammende effekt.

Produktet indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer, pigmentation og akne-ar. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, udtørrende alkohol og udtørrende sulfater. 

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Stine 14-09-2021

Lækket fugtgivende creme! Den er ret fed så hvis man vil bruge den under makeup skal man ikke påføre for meget. Føler den er meget drøj i brug og jeg sætter meget pris på at den er på tube for at minimere bakterievækst i cremen.

Af: Mette Nielsen 10-04-2021

Jeg har købt denne creme for lidt tid siden imens det var meget koldt udenfor. Den hjalp mig helt vild meget med min tørre trælse sarte vinterhud fordi den er lidt fed/tyk i det. Samtidig er den mega drøj så man behøver ikke særlig meget pr gang ☺️

Af: Carina 08-02-2021

Virkelig lækker creme! Den er hverken for tynd eller for fed.
Jeg har tør og sensitiv hud med tildens til akne og jeg kan klart anbefale den her!

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Tung men god. Når ens hud er dehydreret og tør, især om vinteren er denne her perfekt som natcreme

Af: Isabella 30-05-2020

Virkelig godt produkt
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionell sheet-mask baserad på snigelslem och bigift som ger en ungdomlig lyster och jämn hudton samtidigt som den förebygger rynkor och fina linjer.

24,00 kr.
Bestseller
Benton - Snail Bee High Content Essence

Benton - Snail Bee High Content Essence

En fuktgivande essens till alla hudtyper som har reparerande och utjämnande anti-age egenskaper. Essensen gör huden jämn och minskar akneärr, pigmentering, fina linjer, rodnad och orenheter med sitt innehåll av bland annat snigelslem och bigift.

169,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Serum

Ett lätt serum som har ett högt innehåll av snigelslem och bigift. Detta serum är full av näring och efter användning kommer huden att kännas återfuktad och mjuk.

249,00 kr.