Bestseller

Some By Mi

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum


En serum der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage! Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En serum der er blevet kendt i Korea for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

Hovedingredienserne er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en fugtet og ren hud med færre urenheder.

AHA fjerner døde hudceller og giver en flot og ensartet overflade. BHA afhjælper at huden kommer til at skinne/fedte i løbet af dagen og udrenser gammelt skidt og olie der sidder dybt i porerne, der kan bidrage til urenheder. PHA sørger for at holde huden fugtet, balanceret og glat.

Udover dette indeholder serummen også tea-tree og centella som er ingredienser der mindsker inflammation i urenheder og akne.

Selvom at serummen formindsker urenheder på bare 30 dage, er der til langt længere tids brug i flasken, og serummen kan fortsættes med at bruges, selvom at urenhederne er forsvundet, for at holde huden sund og balanceret. 

Husk at ryste serummen godt inden brug, så ingredienserne blandes sammen.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle Serum er fri for kunstig parfume, parabener, silikone og sulfater. 

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Cirkeline 10-04-2021

Dejlig beroligende og beskyttende. Jeg kan kun bruge den om aftenen fordi den er lidt olieret.

Af: Zoya 10-04-2021

Dejlig serum som dufter virkelig godt. Den absorberes hurtigt i huden, hvilket er godt. Et godt råd ville være at man maks bruger 1-2 dråber til ansigtet, ellers begynder huden at se fedtet ud. Ellers er den god til er fjerne bumser og urenheder.

Af: Cecilie 10-04-2021

Jeg har desværre ikke meget effekt af denne serum, og synes modsat andre at den er temmelig fedtet. Til gengæld føles husen behagelig efter brug når den får lidt ekstra tid til at tørre ind, og så dufter den fantastisk af citrus.

Af: Carla Marie 10-04-2021

Alt for vandet, hvilket gør det svært at påføre. Men når det så er på, kan jeg mærke det beroliger min hud. Dufter meget svagt.

Af: Josephine 10-04-2021

Dejlig serum. Holder mere eller mindre urenheder for døren.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

Cremen indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil formindske akne, urenheder, akne-ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam

En ny lancering i den populære 30 Days serie fra Some By Mi. Denne renseskum er specielt udviklet til at formindske urenheder på bare 30 dage.

139,00 kr.