Bestseller

Some By Mi

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum


En luksuriøs og fugtgivende serum som gør huden glødende og ungdommelig med dens høje indhold af aktive ingredienser som arbejder på hudens overflade. Er baseret på 3% Vitamin C samt hyaluronsyre og 75% galactomyces.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En luksuriøs og fugtgivende serum som gør huden glødende og ungdommelig med dens høje indhold af aktive ingredienser som arbejder på hudens overflade.

Er baseret på 3% Vitamin C samt hyaluronsyre og 75% galactomyces.

Efter kontinuerligt brug vil huden føles udglattet, blødere og næret samtidig med at uens hudtone, som fx pigmentpletter og akne-ar, vil blive formindsket.

Vitamin C er hovedingrediensen, hvilken er en mirakelingrediens indenfor hudpleje, fordi at den har en uendelig liste af gode egenskaber. Den kan både bruges til at formindske rynker og fine linjer, give liv til tør og kedelig hud og anvendes til at minimere urenheder og akne. Samtidig opnår man en synlig formindskelse af store porer, som leder til en glattere og renere hud.

Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum er fri for kunstig parfume, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Simone 11-04-2021

En skøn serum, som virkelig giver min hud en lækker glød!

Af: Lærke Rose 10-04-2021

Vildt god serum! Både min kæreste og jeg er helt vilde med den! Føles så lækker, og giver gode resultater.

Af: Cecilie S. 25-11-2020

Den lækreste serum, der giver en fantastisk glød og gør huden smuk og blød. Jeg kan ikke undvære den i min hudplejerutine!

Af: Rebekka 17-10-2020

Yes yes yes! Det her er en mirakel kur! En helt fantastisk serum!
Jeg har en fedtet/kombi hud som er præget af urenheder og pigmenteringer, men wow hvor har denne serum gjort effekt! Min hud har fået en hel anden glød og ser meget pænere ud. Kunne allerede se en forskel efter få dage og nu kan jeg ikke undvære den.
Den har en tynd konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. Duften er en mild citrus, som giver en frisk fornemmelse (◕‿◕✿)
Det eneste minus er at på min flaske er gummi-proppen?? (den dims man trykker på for at få serummet ud) har løftet sig fra skruelåget så det ligner den er ved at falde af. Måske er det fordi jeg skruer forkert på selve låget, men det er pænt træls at tro den er ved at gå i stykker. Men ellers oplever jeg ingen problemer med dette produkt!

Af: Merethe 15-05-2019

Har kun brugt denne serum i 2 dage, men den giver mig allerede den blødeste hud. Kan klart anbefales :)
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - Galactomyces Pure Vitamin C Glow Toner

En fugtgivende toner/skintonic som med dens indhold af 10 forskellige slags vitaminer vil hjælpe med at gøre huden glødende og ungdommelig.

199,00 kr.

Jumiso - All Day Vitamin Brightening & Balancing Facial Serum

En koncentreret serum med Vitamin C som giver et boost af glød og fugt samtidig med at udjævne hudtonen.

164,00 kr.
Bestseller
Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner

En toner der er blevet kendt i Sydkorea og verden over for at bekæmpe bumser og urenheder på kun 30 dage! Tonerens hovedingredienser er AHA, BHA og PHA, der alle bidrager til en glat og ren hud, uden urenheder.

179,00 kr.