Bestseller

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++


En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. 
Aloe Soothing Sun Cream tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

Solcremen kan bruges af alle hudtyper grundet dens milde og lette formular der ikke fedter. Efter brug af solcremen vil du i løbet af dagen ikke lægge mærke til, at du overhovedet har solfaktor på.

Med dens indhold af aloe vera får din hud tilført lindring og fugt, hvilket især kan være gavnligt hvis du oplever rødme eller irritation.

Solcremen er fri for parabener og sulfater. Den er desuden vegansk og er ikke testet på dyr.

 

Ekstra info:

UVA: UVA-stråler kan penetrere glas og skyer, og er lige meget tilstede om natten og om dagen. UVA stråler, er de stråler, der trænger dybt ned i vores hud, og får huden til at ældres hurtigere. Med andre ord, er det UVA stråler, der gør at man får fine linjer og rynker. Disse stråler står faktisk for ca. 80 % af alt aldring på huden, så derfor er solcremen den bedste anti-age creme.

UVB: UVB stråler, er de stråler, der gør at man bliver solbrændt og får hudkræft. De trænger kun ned i de øverste lag af vores hud, og er mest tilstede imellem klokken 10-16. 

PA: Jo flere ’+’ tegn, jo større beskyttelse imod UVA stråler.

SPF: Jo højere nummer, jo længere beskyttelse imod UVB stråler.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Sofia 11-07-2020

Kan godt forstå den er en bestseller. Lækker i konsistensen, let og trænger hurtig ind - uden at efterlade "spor" eller fed fornemmelse. Rigtig god, hvis man har kombineret hud, der nemt bliver fedtet om sommeren.

Af: Charlotte 24-06-2020

Absorberes hurtigt af huden. Giver ekstra fugt og pleje ovenpå dagcreme - et plus når man har tør, sart hud som jeg.
Har prøvet flere andre væsentligt dyrere ansigtsolcremer, som lægger sig som en klistret hinde på huden. Denne er en keeper ????

Af: Tenna 22-05-2020

Mange er glade for denne solcreme, men den fungerer desværre ikke for mig, synes den både fedter og efterlader min hud skindene

Af: Isabella 09-05-2020

Den første solcreme jeg prøver, som ikke efterlader huden fedtet, den er mega god!

Af: Amalie Winther 07-05-2020

Fantastisk solcreme, nem at smøre ud og hurtigt optaget i huden. Jeg har sensitiv og tør hud, og jeg har på intet tidspunkt haft problemer med den.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende. Solcremen er især velegnet til normal, tør, moden og kombineret hud.

184,00 kr.

Cosrx - Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++

En let solcreme med en bred solbeskyttelse og snegleslim, som ikke efterlader en hvid og fedtet overflade.

149,00 kr.

Cosrx - Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA+++

En let, mild og beroligende solcreme som kan anvendes selv af dig med sensitiv hud, grundet dens rene og balancerende ingredienser.

149,00 kr.