Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser


En krops-sæbe/showergel der forebygger og behandler akne på kroppen, fx. på ryggen, skuldrene og brystet Rensen går ind og renser kroppens hud i dybden på en mild, men effektiv måde

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken krop passer den til
Produktet er

En krops-sæbe/showergel der forebygger og behandler akne på kroppen, fx. på ryggen, skuldrene og brystet

Rensen går ind og renser kroppens hud i dybden på en mild, men effektiv måde. Rensen vil fjerne døde hudceller, berolige rødme og formindske urenheder.

Kropsrensen er især velegnet til dig som oplever urenheder på kroppen, men kan også bruges af dig som ønsker at forebygge netop dette.

Nøgleingredienserne i rensen er AHA, BHA og PHA, hvilket er ingredienser som vil gå ind of fjerne overskydende olie og døde hudceller, som kan tilstoppe huden. Samtidig mindsker de både inflammation og en ujævn hudoverflade. På den måde vil rensen gøre din hud glattere og mere ensartet at se på. AHA, BHA og PHA vil også hjælpe med at formindske akne-ar fra tidligere urenheder, så din hudtone bliver mere jævn.

Samtidig indeholder rensen også Some By Mi’s kendte Truecica kompleks som vil tilføre fugt og næring til huden, så din hud på kroppen holdes i en optimal stand.

Rensen er fri for parabener, EU-allergener, sulfater, alkohol og silikone.

 

400 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cleansing Bar

En rense-bar der er blevet kendt i Korea for at bekæmpe akne og urenheder på kun 30 dage!

99,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Cream

En creme som indeholder en effektiv blanding af ingredienser, der vil forbedre akne, urenheder, ar og hudorme på bare 30 dage.

189,00 kr.

Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Starter Kit

Et startsæt som indeholder en komplet hudplejerutine til dig med uren og/eller fedtet hud. Denne populære serie fra mærket Some By Mi er kendt for at formindske urenheder, akne og uens hudtone på bare 30 dage.

269,00 kr.