Hvorfor dobbeltrens?

Som I alle jo nok ved, så indgår dobbeltrens, som de første to steps, ud af de velkendte 10 steps i det skønne K-beauty univers.

 

Et rent lærred

For at din hud skal kunne optage ingredienserne fra de nærende og plejende toners, essens, serum og cremer, kræver det at lærredet (ansigt og decolléte) er helt rent.

Når ansigtet er det, giver det mening at påføre de effektive produkter, så din hud optager dem bedst muligt.

 

Dobbeltrens

Den første rens, som er oliebaseret, fjerner enhver makeup, snavs og overskydende olie og renser dermed huden. 

Den anden rens, som er vandbaseret, er mere målrettet i at hjælpe på den aktuelle hudtilstand. Den kan indeholde ingredienser, som har til formål at fugte huden, udglatte, exfoliere, talg-regulere eller formindske urenheder.

Du kan i vores shop se, hvilken rens, der vil være god for din hudtilstand og du er altid velkommen til at skrive til os.

 

Se udvalget af oliebaseret rens:

https://www.dermaspace.dk/hudpleje/olie-rens

Se udvalget af vandbaseret rens:

https://www.dermaspace.dk/hudpleje/renseprodukter

 

Freestyle evt. med en tredje rens

Når jeg udfører behandlinger i min klinik er det også altid med dobbeltrens, faktisk ofte tripplerens, som klargøring af huden, hvis der fx skal laves en dybderens, peeling eller blot et ekstra fugtboost til kunden.

Som den 3. rens elsker jeg at bruge et renseprodukt, som er en mild scrubpeeling. Den skal netop ikke være for aktiv i ingredienserne, da den blot skal have til formål, at rense en 3. gang, og ikke lave en decideret aktiv peeling.

Du kan evt. selv prøve at freestyle med et produkt, hvis du har mod på det, som supplement indimellem til din pleje. Klairs har en fantastisk ”Sugar Mask”, som er helt ideel til dette: Klairs - Youthful Glow Sugar Mask (279 kr.)

 

Renserutiner

Indtil jeg blev kosmetolog må jeg indrømme, at det ikke var hver aften jeg nåede at rense min hud, og ej heller om morgenen, andet end med vandet fra bruseren!

Indtil jeg lærte K-beauty-verdenen af kende havde jeg den opfattelse, at 1 rens, morgen og aften, da måtte være nok.

Nu hvor jeg er kosmetolog og kæmpe tilhænger af K-beauty og alle dets principper og ideologi, dobbeltrenser jeg løs; morgen og aften.

Om jeg kan se resultater? Det kan jeg uden tvivl.

Hvor jeg før ikke var tilhænger af at rense, så nyder jeg nu at give mig selv tid til renseritualet. Da jeg har en travl hverdag, og ikke tid til den helt store selv-ansigtsmassage hver 2. dag, så giver jeg i stedet mig selv en kort ansigtsmassage, imens jeg renser. Det sætter godt gang i blodcirkulationen og virker opstrammende.

Jeg bruger dagligt også en del vaskeklude, da jeg elsker dampen fra en varm opvredet vaskeklud i ansigtet, når jeg vasker renseprodukterne af. Jeg afslutter altid, med at plaske iskoldt vand på både ansigt og decolleté, før jeg går videre til næste step. Det giver mig en luksuriøs spa-fornemmelse og god start på dagen, og om aftenen; en beroligende aftenrutine.

 

Hav’ det rart, og pas på dig og din hud.

 

Allerbedste hilsener Eva