Solcreme

(17 produkter)

Solcreme er den bedste anti-age creme man kan få. Den beskytter imod UV stråler, som er med til at skabe dybe rynker i huden. Selvom der er overskyet eller vinter, får man stadigvæk sol, og huden ældres derfor alligevel. Derfor skal man gerne bruge solcreme hver dag, hvis man vil have optimal beskyttelse. 
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:

Koreansk pakkekalender m. full-size, rejsestørrelser og sheet-masker

Pakkekalenderen er fyldt med luksuriøs koreansk hudpleje og skønhedsprodukter - fullsize, rejsestørrelser samt sheet-masker. I den 24. december er der en ekstra stor overraskelse :-)

599,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50.  Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E

129,00 kr.

Some By Mi - TRUECICA Mineral 100 Calming Sun cream SPF50 PA++++

En let solcreme som er lavet specielt til sensitiv, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica bekæmper den urenheder imens at den yder en komplet beskyttelse imod solen.

149,00 kr.
Bestseller
Purito - Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++

Purito - Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Denne solcreme fri for olie - også essentielle olier. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

179,00 kr.

Purito - Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme, der effektivt beskytter huden mod skader fra solen med SPF50+ og PA++++ beskyttelse. Samtidig indeholder solcremen dulmende og beroligende ingredienser som vil formindske rødme og tilføre en let fugtgivende effekt.

179,00 kr.

Purito - Comfy Water Sun Block SPF50+ PA++++

En let og mild solcreme med et 100% mineralbaseret solfilter der effektivt beskytter mod både UVA og UVB stråler fra solen. Solcremen har en tynd og ikke-fedtende konsistens grundet Puritos nye og forbedrede teknologi.

179,00 kr.

Some By Mi - Yuja Niacin Mineral 100 Brightening Sun Cream 50 ml.

En lysnende solcreme med yuja og lotus ekstrakt samt 2% niacinamid. Solcremen indeholder SPF50+ og PA++++, hvilket vil beskytte din hud imod solens skadelige stråler.

169,00 kr.

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende. Solcremen er især velegnet til normal, tør, moden og kombineret hud.

184,00 kr.

Neogen - Day-Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++

En fugtgivende, men let solcreme der ikke efterlader nogen hvid/fedtet overflade. Solcremen tilfører fugt fra blandt andet rose-ekstrakt og hindbær-ekstrakt. Hvis du har fedtet hud kan dette bruges som en fugtighedscreme med solfaktor.

209,00 kr.

Etude House - Sunprise Mild Airy Finish SPF50 PA+++

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt tørrer ind og forebygger fedtet hud.

129,00 kr.

Manyo Factory - Natural Sun Block

En mild og let solcreme med mineral-filter og solfaktor 29. Udover at beskytte mod solen indeholder solcremen også fugtgivende og rødmeformindskende ingredienser.

275,00 kr.

Cosrx - Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA+++

En let, mild og beroligende solcreme med et mildt filter, formuleret specielt til reaktiv hud.

149,00 kr.

Cosrx - Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++

En let solcreme med en bred solbeskyttelse og snegleslim, som ikke efterlader en hvid og fedtet overflade.

149,00 kr.

d’Alba - Waterfull Essence Sun Cream

En let solcreme der tilfører anti-age egenskaber og glød til din hud. Solcremen er faktor 50 og har PA++++ beskyttelse. Solcremen tilfører din hud både fugt og næring med dens indhold af naturlige anti-age ingredienser.

Ikke på lager
229,00 kr.

Biore - UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

En anmelderrost solcreme med en let tekstur som en serum, hvilket gør at den øjeblikkeligt trækker ind i huden uden at efterlade et fedtet og skinnende lag ovenpå hud.

169,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

179,00 kr.

Benton - Papaya-D Sun Cream SPF38 PA+++

En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden. Solcremen er velegnet til alle hudtyper.

199,00 kr.

Vi anbefaler at bruge solcreme hver morgen.

Hvis du synes, at solcreme er besværligt, fordi at det fedter og man bliver hvid i huden, skal du prøve solcreme fra Sydkorea. Der har de udviklet lette og tynde solcremer, der bare føles som en ekstra dagcreme!

Når vi smører os sig ind i solcreme, gør vi det for at beskytte sig mod de skadelige ultraviolette stråler fra solen.

Næsten alle solcremer beskytter både mod solens uva- og uvb-stråler. Mens uva-stråler påvirker hudens elasticitet og kan give rynker og læderagtig hud, er det uvb-strålerne, der giver den solskoldning, som de fleste kender til fra intensiv solbadning uden den rigtige beskyttelse.

Begge typer stråler anses for at medvirke til udviklingen af hudkræft. Derfor kan vi ikke understrege vigtigheden af solcreme nok. 

Det faktortal, som er angivet på solcremen, refererer udelukkende til den beskyttelse, man opnår mod uvb-strålerne, altså forbrændingen. Når mange mennesker alligevel bliver skoldet efter at have benyttet en creme med høj solfaktor, skyldes det ofte at man bruger for lidt creme. Man skal også være opmærksom på, om cremen er vandfast og dermed kan yde god beskyttelse på trods af hyppig badning og forstærket svedproduktion i varmen.

Solcreme er uden tvivl det vigtigste anti-age produkt, som du kan bruge i din rutine. Du kan købe dig fattig i dyre cremer og serummer, men lige lidt hjælper det, hvis du ikke bruger solcreme dagligt. Baseret på forskning kan det ikke diskuteres, at solcreme er den bedste anti-rynke, anti-pigmentpletter og anti-slap-hud produkt, som du kan tilføje i din daglige hudplejerutine. Solen er nemlig den synder, som bidrager mest til, at du får fine linjer, slap hud og pigmentpletter. Langsomt men kontinuerligt vil solens stråler nedbryde din huds naturlige elasticitet, hvilket har den konsekvens at fine linjer og rynker opstår. Derfor kan du forebygge det meste af dine aldringstegn ved at bruge en solcreme med SPF 30-50 hver morgen. Heldigvis bliver der nu udviklet solcremer af meget høj kvalitet, der føles som en let dagcreme, hvor du stadig får en høj beskyttelse. Derfor behøver det ikke at være en fedtet eller irriterende affære at smøre solcreme på hver morgen.

En af grundende til, at børn har en glat hud med næsten usynlige porer, er fordi at deres hud er mere elastisk. Med alderen bliver huden mindre elastisk, og denne proces bliver væsentligt fremskyndet, hvis man er glad for solens stråler og ikke bruger solcreme. Mængden af sol er nemlig den faktor, som spiller mest ind på din huds aldring. Når solen bager på din hud uden brug af solcreme, vil din huds elastiske fibre begynde at blive slappere. Når de bliver dette, får det hudens porer til at se større og dybere ud. Derfor er det vigtigt at huske solcremen året rundt - og gerne en solcreme uden olie, for at forhindre at porerne tilstopper.

Udover at en god solcreme selvfølgelig beskytter huden, så er de koreanske producenter også begyndt at putte aktive ingredienser i deres solcremer. Dette inkluderer fx. at du kan se solcremer som indeholder Niacinamid, Centella Asiatica, Tea Tree, Aloe Vera og hindbær-ekstrakt. På den måde kan du også aktivt arbejde på dine hudproblemer ved at vælge den rigtige solcreme. Hvis du fx. døjer med pigmentpletter, så vælg denne solcreme med 2% niacinamid. Har du derimod uren hud, fedtet hud eller oplever du rødme, så vælg denne solcreme med Centella Asiatica og Tea tree. Vil du gerne have en let solcreme som er udviklet til sensitiv hud, så vælg denne solcreme med beroligende aloe vera.

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.