GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Solcreme

(11 produkter)

Solcreme er den bedste anti-age creme man kan få. Den beskytter imod UV stråler, som er med til at skabe dybe rynker i huden. Selvom der er overskyet eller vinter, får man stadigvæk sol, og huden ældres derfor alligevel.
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Sortér efter:
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En solcreme, der føles som en lækker dagcreme. Efterlader ingen fedtet overflade og er formuleret med kølende aloe vera.

129,00 kr.

Some By Mi - TRUECICA Mineral 100 Calming Sun cream SPF50 PA++++

En let solcreme som er lavet specielt til sensitiv, fedtet og uren hud. Med solcremens indhold af Tea Tree olie og Centella Asiatica bekæmper den urenheder imens at den yder en komplet beskyttelse imod solen.

149,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

199,00 kr.

Some By Mi - UV Shield Daily Mild Sunscreen

En mild solcreme med SPF50+ og PA+++ som giver en blød hud uden en fedtet følelse efter påføring. Solcremen er vandfast og har en let og tynd tekstur som hurtigt absorberes af huden.

189,00 kr.

Cosrx - Shield Fit All Green Comfort Sun SPF50+ PA+++

En let, mild og beroligende solcreme som kan anvendes selv af dig med sensitiv hud, grundet dens rene og balancerende ingredienser.

149,00 kr.

Cosrx - Shield Fit Snail Essence Sun SPF50+ PA+++

En let solcreme med god beskyttelse, som ikke efterlader en hvid og fedtet overflade.

149,00 kr.

Benton - Papaya-D Sun Cream SPF38 PA+++

En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden. Solcremen er velegnet til alle hudtyper.

199,00 kr.

Missha - All-round Safe Block Waterproof Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

Udsolgt - kommer på lager tirsdag. En revolutionerende, vandafvisende solcreme, der er kendt for, at føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende. Kan bruges af alle hudtyper, men er specielt god til normal, tør, moden og kombineret hud.

149,00 kr.

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende. Solcremen er især velegnet til normal, tør, moden og kombineret hud.

184,00 kr.

Innisfree - Perfect UV Protection Cream Long Lasting SPF50+ PA+++ (For Dry Skin)

Denne solcreme er udviklet specielt til tør hud, med en let og fugtgivende formular. Indeholder solsikkeolie og grøn te ekstrakt og beskytter huden imod UVA og UVB stråler.

169,00 kr.

Innisfree - Perfect UV Protection Cream Long Lasting SPF50+ PA+++ (For Oily Skin)

En solcreme som er lavet til olieret og fedtet hud. Den efterlader ikke huden fedtet og skinnende og hjælper med at holde huden mat.

169,00 kr.

Vi anbefaler at bruge solcreme hver morgen.

Hvis du synes, at solcreme er besværligt, fordi at det fedter og man bliver hvid i huden, skal du prøve solcreme fra Sydkorea. Der har de udviklet lette og tynde solcremer, der bare føles som en ekstra dagcreme!

Når vi smører os sig ind i solcreme, gør vi det for at beskytte os mod de skadelige ultraviolette stråler fra solen.

Næsten alle solcremer beskytter både mod solens uva- og uvb-stråler. Mens uva-stråler påvirker hudens elasticitet og kan give rynker og læderagtig hud, er det uvb-strålerne, der giver den solskoldning, som de fleste kender til fra intensiv solbadning uden den rigtige beskyttelse.

Begge typer stråler anses for at medvirke til udviklingen af hudkræft. 

Det faktortal, som er angivet på solcremen, refererer udelukkende til den beskyttelse, man opnår mod uvb-strålerne, altså forbrændingen. Når mange mennesker alligevel bliver skoldet efter at have benyttet en creme med høj solfaktor, skyldes det ofte at man bruger for lidt creme. Man skal også være opmærksom på, om cremen er vandfast og dermed kan yde god beskyttelse på trods af hyppig badning og forstærket svedproduktion i varmen.

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.

 

Tilmeld nyhedsbrev