Solcreme

(30 produkter)

Solcreme er den bedste anti-age creme, man kan få. Den beskytter imod UV-stråler, som er med til at skabe dybe rynker i huden. Selvom der er overskyet eller vinter, får man stadig sol, og huden ældres derfor alligevel. Hvis du ønsker optimal beskyttelse, skal du bruge solcreme hver dag.
Er du i tvivl om, hvad der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Pris
Pris:

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.

Purito - Daily Go-To Sunscreen (SPF 50+ PA++++)

En fugtgivende og plejende solcreme fra Purito, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og samtidig forebygger tidlig aldring samt pigmentpletter, heraf solskader.

219,00 kr.
Bestseller
Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

Isntree - Hyaluronic Acid Watery Sun Gel

En meget let sol-gel med faktor 50+ og PA++++. Denne sol-gel benytter et kemisk solfilter, hvilket vil sige at solcremen tørrer helt ind i huden uden at efterlade noget spor af hvid hinde eller fedtet overflade efter sig.

199,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Perfect Sun Block

En mild, vandbaseret solcreme med fysisk solfilter. Denne solcreme er udviklet til at passe til selv sensitiv hud, men henvender sig bredt til alle hudtyper.

199,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Natural Sun Cream

En fugtgivende mineral solcreme med faktor 50+ og PA++++, der beskytter samt forebygger fine linjer og pigmentpletter.

199,00 kr.

Isntree - Hyaluronic Acid Sun Stick

En praktisk solcreme på stift-form, der gør det nemt og hurtigt at påføre solbeskyttelsen. Ud over den høje solbeskyttelse indeholder solcremen også naturlige ekstrakter som vil tilføre en naturlig glød og forebygge rødme.

239,00 kr.

Beauty Of Joseon - Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++

En fugtgivende og plejende solcreme fra Beauty of Joseon med SPF50+ og PA++++, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og hjælper med at formindske rødme, miljøskader og ujævn hudtone.

179,00 kr.

Some By Mi - Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream (SPF 50+ PA++++)

En mild og plejende solcreme der forebygger aldringstegn, solskader, pigmentpletter og akne-ar. Truecica Mineral Calming Tone-up Suncream af Some By Mi er baseret på 100% mineral-filter.

179,00 kr.

Mizon - Cicaluronic Nonnano Sunblock SPF50+ PA+++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt vil give en langvarende beskyttelse. Denne solcreme indeholder centella asiatica, grøn te og fem slags hyaluronsyre. Disse naturlige ingredienser vil berolige din hud, tilføre fugt, formindske aldringstegn og give en ungdommelig glød.

139,00 kr.

AXIS-Y - Complete No-Stress Physical Sunscreen

En fugtgivende og plejende solcreme, der udover at effektiv beskytte din hud mod skadelig solstråler også behandler aldringstegn.

219,00 kr.

Benton - Air Fit UV defense Sun Cream (SPF 50+ PA++++)

En kemisk solcreme med en let tekstur, der beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråler.

189,00 kr.

Benton - Skin Fit Mineral Sun Cream SPF50+ PA++++

En mild solcreme med et 100% mineralsk/fysisk solfilter. Dette er det mildeste solfilter, som du kan bruge til din hud, hvilket minimerer chancerne for irritation.

182,54 kr.

Ample N - HyaluronShot Ampoule Sun Care SPF50+ PA++++

En mild og let solcreme med SPF50+ PA++++, der tilfører din hud fugt uden at efterlade et hvidt hinde/fedtet lag på din hud.

169,00 kr.

Rohto Mentholatum - Skin Aqua UV Super Moisture Milk SPF 50+ PA++++

En revolutionerende fugtgivende solcreme, hvis formular er hurtig absorberende og har en mælkelignende konsistens, der både føles let og tynd på huden.

229,00 kr.

Neogen - Dermalogy Day Light Protection Airy Sun Screen

Denne solcreme fra Neogen indeholder hele 20 forskellige planteekstrakter, der vil berolige din hud og tilføre fugt. Samtidig vil planteekstrakterne hjælpe med at formindske overproduktion af sebum (olie).

299,00 kr.

Neogen - Dermalogy Day Light Protection Airy Sun Screen (5 ml.)

Denne solcreme fra Neogen indeholder hele 20 forskellige planteekstrakter, der vil berolige din hud og tilføre fugt. Samtidig vil planteekstrakterne hjælpe med at formindske overproduktion af sebum (olie).

39,00 kr.

Benton - Mineral Sun Stick SPF50+/PA++++

En mild, vandfast solcreme på stiftform, som nemt og hurtigt påføres på huden, uden at efterlade en fedtet overflade. Mineral Sun Stick er en 100% mineralbaseret solcreme, hvilket gør den velegnet til selv sensitiv hud og hele familien - store som små.

209,00 kr.
Bestseller
Biore - UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

Biore - UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+ PA++++

En anmelderrost solcreme med en let tekstur som en serum, hvilket gør at den øjeblikkeligt trækker ind i huden uden at efterlade et fedtet og skinnende lag ovenpå hud.

Ikke på lager
169,00 kr.
Bestseller
Frudia - Ultra UV Shield Sun Essence 50+ PA++++

Frudia - Ultra UV Shield Sun Essence 50+ PA++++

En fugtgivende solcreme, der med SPF 50+ effektivt beskytter huden imod UV stråler og formindsker tør hud.

89,00 kr.

Moonshot - Multi Protection UV Fixer SPF50+ PA+++

En primer, der med sine SPF 50+ effektivt beskytter din hud og forebygger aldringstegn. Samtidig får den din makeup til at holde længere.

219,00 kr.

Acwell - UV Cut Waterproof Sun Cream SPF50+ PA++++

En mild og vandfast solcreme med SPF50+ PA++++, der beskytter huden længe selv med fysisk aktivitet. Solcremen absorberes hurtigt uden at fedte og uden at efterlade et hvidt skær.

254,00 kr.

Etude House - Soon Jung Mild Defence Sun Cream

En mild solcreme med faktor 49 og mineralfilter. Solcremen indeholder et solfilter som er optimalt til sensitiv hud, samtidig med at indeholde Panthenol (Provitamin B5) der vil berolige rødme og tilføre fugt.

179,00 kr.

Etude House - Sunprise Mild Airy Finish SPF50 PA+++

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt tørrer ind og forebygger fedtet hud.

129,00 kr.

Etude House - Sunprise Mild Watery Light SPF50 PA+++ 50g

En mild og ikke-fedtende solcreme som er 100% mineralbaseret. Solcremen har en meget let og tynd konsistens, som hurtigt absorberes og forebygger tør hud.

139,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.

Missha - All-round Safe Block Essence Sun Milk (SPF 50+ PA+++)

En revolutionerende solcreme, der er kendt for at den føles som en let dagcreme. Denne solcreme efterlader ikke huden fedtet eller skinnende.

184,00 kr.

Manyo Factory - Natural Sun Block

En mild og let solcreme med mineral-filter og solfaktor 29. Udover at beskytte mod solen indeholder solcremen også fugtgivende og rødmeformindskende ingredienser.

275,00 kr.

Heimish - Artless Glow Base SPF50+ PA+++

En make-up primer og solcreme samlet i et produkt med fugtgivende effekt. Dette innovative produkt fra det ultra populære mærke Heimish giver huden en sund og naturlig glød med dens lys-reflekterende evne, så man opnår en naturlig highlight alle de rigtige steder.

179,00 kr.

TOUN28 - B2 Sun Screen

En organisk solcreme, der forebygger mod skadelige UV- og HEV-stråler uden at efterlade huden for klæbende eller overskydende olie.

369,00 kr.

Benton - Papaya-D Sun Cream SPF38 PA+++

En let dagligdags solcreme der indeholder 4 forskellige slags papaya ekstrakt, der er med til at fugte og udglatte huden. Solcremen er velegnet til alle hudtyper.

199,00 kr.

Vi anbefaler at bruge solcreme hver morgen.

Hvis du synes, at solcreme er besværligt, fordi det fedter og man bliver hvid i huden, skal du prøve solcreme fra Sydkorea. Her har de udviklet lette og tynde solcremer, der bare føles som en ekstra dagcreme!

Når vi smører os sig ind i solcreme, gør vi det for at beskytte os mod de skadelige ultraviolette stråler fra solen.

Næsten alle solcremer beskytter både mod solens uva- og uvb-stråler. Mens uva-stråler påvirker hudens elasticitet og kan give rynker og læderagtig hud, er det uvb-strålerne, der giver den solskoldning, som de fleste kender fra intensiv solbadning uden den rigtige beskyttelse.

Begge typer stråler anses for at medvirke til udviklingen af hudkræft. Derfor kan vi ikke understrege vigtigheden af solcreme nok. 

Det faktortal, som er angivet på solcremen, refererer udelukkende til den beskyttelse, man opnår mod uvb-strålerne, altså forbrændingen. Når mange mennesker alligevel bliver skoldet efter at have benyttet en creme med høj solfaktor, skyldes det ofte, at man bruger for lidt creme. Man skal også være opmærksom på, om cremen er vandfast og dermed kan yde god beskyttelse på trods af hyppig badning og forstærket svedproduktion i varmen.

Solcreme er uden tvivl det vigtigste anti-age produkt, som du kan bruge i din rutine. Du kan købe dig fattig i dyre cremer og serummer, men lige lidt hjælper det, hvis du ikke bruger solcreme dagligt. Baseret på forskning kan det ikke diskuteres, at solcreme er den bedste anti-rynke, anti-pigmentpletter og anti-slap-hud produkt, som du kan tilføje i din daglige hudplejerutine. Solen er nemlig den synder, som bidrager mest til, at du får fine linjer, slap hud og pigmentpletter. Langsomt, men kontinuerligt vil solens stråler nedbryde din huds naturlige elasticitet, hvilket har den konsekvens, at fine linjer og rynker opstår. Derfor kan du forebygge det meste af dine aldringstegn ved at bruge en solcreme med SPF 30-50 hver morgen. Heldigvis bliver der nu udviklet solcremer af meget høj kvalitet, der føles som en let dagcreme, hvor du stadig får en høj beskyttelse. Derfor behøver det ikke at være en fedtet eller irriterende affære at smøre solcreme på hver morgen.

En af grundende til, at børn har en glat hud med næsten usynlige porer, er fordi at deres hud er mere elastisk. Med alderen bliver huden mindre elastisk, og denne proces bliver væsentligt fremskyndet, hvis man er glad for solens stråler og ikke bruger solcreme. Mængden af sol er nemlig den faktor, som spiller mest ind på din huds aldring. Når solen bager på din hud uden brug af solcreme, vil din huds elastiske fibre begynde at blive slappere. Når de bliver dette, får det hudens porer til at se større og dybere ud. Derfor er det vigtigt at huske solcremen året rundt - og gerne en solcreme uden olie, for at forhindre at porerne tilstopper.

Udover at en god solcreme selvfølgelig beskytter huden, så er de koreanske producenter også begyndt at putte aktive ingredienser i deres solcremer. Dette inkluderer fx at du kan se solcremer, som indeholder Niacinamid, Centella Asiatica, Tea Tree, Aloe Vera og hindbærekstrakt. På den måde kan du også aktivt arbejde på dine hudproblemer ved at vælge den rigtige solcreme. Hvis du fx. døjer med pigmentpletter, så vælg denne solcreme med 2% niacinamid. Har du derimod uren hud, fedtet hud eller oplever du rødme, så vælg denne solcreme med Centella Asiatica og Tea tree. Vil du gerne have en let solcreme, som er udviklet til sensitiv hud, så vælg denne solcreme med beroligende aloe vera.

På grund af solcremernes lette konsistenser vil du ofte opleve, at det kan give de bedste resultater at have en fugtighedscreme under din solcreme. På den måde kan du også stadig få alle de gode egenskaber fra din dagcreme, samtidig med at du får beskyttelsen fra din solcreme. Du behøver ingen særlig dagcreme, for at lagre den under din solcreme. En solcreme fra Sydkorea vil ikke gå ind og forstyre virkningen af din dagcreme, så derfor kan du bare bruge din helt normale dagcreme under din solcreme. På den måde bevarer du også de egenskaber, som du aller bedst kan lide. 

Er du i tvivl om, hvilken en der er bedst til din hud, så skriv og få et godt råd.

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.