Vegansk

(246 produkter)

På lister her nedenfor finder du kun kun hudplejeprodukter, hvor vi har fået en bekræftelse fra producenter og/eller leverandører om, at produkterne er 100% veganske.

Når du laver en bestilling hos os, lægger vi små vareprøver ved. Hvis du udelukkende ønsker vareprøver af veganske produkter, skriver du det i kommentarfeltet. Så skal vi nok finde nogle spændende prøver til dig :)

Hudtype
Hudtilstand
Brand
Fri for
Produkttype
Pris
Pris:

Purito - Centella Unscented Eye Cream

En udglattende øjencreme med anti-age egenskaber der forebygger fine linjer ved øjenomgivelserne. Denne øjencreme er en parfumefri udgave af den originale version - ligeså effektiv, bare uden parfume.

149,00 kr.

Isntree - Green Tea Fresh Toner (20 ml.)

En beroligende toner med en effektiv blanding af planteekstrakter som balancerer og fugter huden. Toneren er perfekt til dig med fedtet og kombineret hud, da den kontrollerer hudens olieproduktion og forebygger tilstoppede porer.

39,00 kr.

Muldream - All Green Mild Mask

Denne sheet-maske fra Muldream vil reparere din hudbarriere, formindske irritation og aldringstegn og samtidig tilføre fugt.

19,00 kr.

Benton - Fermentation Essence (20 ml.)

En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Efter kontinuerligt brug vil man kunne se en udglatning af fine linjer, og denne essens er god til alle hudtyper.

49,00 kr.

Jumiso - AC Cure Vegan Cover Patch Blemish Care

En effektiv og øjeblikkelig virkende bumseplastre, der er et af de mest velkendte k-beauty produkter.

44,00 kr.

Purito - Inner Green Reusable Cotton Rounds

Bløde genanvendelige vatrondeller lavet af 100 % nedbrydeligt materiale, heriblandt bomuld og bambus. Fjerner skidt og snavs sammen med dit renseprodukt.

129,00 kr.

AXIS-Y - Cera-Heart My Type Duo Cream

En innovativ creme med to cremer i en krukke, der kan bruges hele året rundt. Den lette T-zone creme fugter, beroliger og er med til at kontrollere olieproduktionen i huden. Mens den cremede U-zone creme forsegler fugten og beskytter hudbarrieren.

289,00 kr.

Purito - Daily Go-To Sunscreen (SPF 50+ PA++++)

En fugtgivende og plejende solcreme fra Purito, der effektiv beskytter din hud mod skadelig solstråler og samtidig forebygger tidlig aldring samt pigmentpletter, heraf solskader.

219,00 kr.

Purito - Oat-in Calming Gel Cream

En intens fugtmættende og beroligende hudcreme, der behandler dehydreret og sensitiv hud.

179,00 kr.

Purito - AHA BHA Refreshing Solution

En effektiv eksfoliering, der fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen og samtidig behandler bumser, pigmentpletter og store porer.

219,00 kr.

Manyo - Bifida Biome Ampoule Toner

En fugtgivende og nærende toner, der forebygger og reparere din hudbarriere. Denne toner er både fugtmættende og har dulmende effekter på rødme, irriteret og sensitiv hud.

299,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest PHA 9 Deep Purifying Facial Toner

En effektiv toner, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

159,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest LHA Sebum Control Facial Cream

En effekt ansigtscreme, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

199,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest BHA Blackhead Clearing Facial Cleanser

En effektiv rens, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

119,00 kr.

Jumiso - Pore-Rest AHA BHA PHA Blackhead Wipe Toner Pad

En effektiv toner pad, der renser porerne samt fjerner døde hudceller, skidt og snavs fra overfladen af din hud.

199,00 kr.

Frudia - My Orchard Hand Cream Gift Set

En fugtgivende sæt af håndcremer fra Frudia, der forebygger og behandler tør og sprukne hænder.

149,00 kr.

Bonajour - Eggplant BHA Water Cream

En effektiv og plejende creme, der både formindsker og forebygger store porer, hudorme og har sebum(olie)-regulerende effekt.

239,00 kr.

TOUN28 - B2 Sun Screen

En organisk solcreme, der forebygger mod skadelige UV- og HEV-stråler uden at efterlade huden for klæbende eller overskydende olie.

369,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Mist

En plejende og beroligende ansigtsmist, der tilfører din hud fugt og efterlader huden med en fin glød.

89,00 kr.

I'm From - Rice Toner

En fugtgivende og nærende toner, der forebygger tør og dehydreret hud, ved at forme en beskyttende barrier over huden for at undgå tab af fugtniveauet i din hud.

269,00 kr.

Bonajour - Propolis Energy Toner

En fugtgivende og mild toner, der forebygger urenheder, fine linjer og pigmentpletter/akne-ar, solskader, rødme og svækket hud.

199,00 kr.

Bonajour - Peptide Water Bomb

En nærende og fugtmættende creme baseret på peptider og hyaluronsyre.

179,00 kr.

Bonajour - Mugwort Cream Calming Mask

En plejende og reparerende lermaske, der behandler irriteret, uren, problem hud, rødme og svækket hudbarrier

179,00 kr.

Bonajour - Green Tea Water Bomb Toner

En intens fugtgivende toner, der forebygger samt behandler tør og dehydreret hud. Denne toner fra Bonajour er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

199,00 kr.

Heimish - All Clean Pink Clay Purifying Wash Off Mask

Denne ler-maske behandler rødme, urenheder samt fedtet hud og formindsker tilstoppede porer.

159,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Cream (10 g.)

En nærende creme baseret på 75% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud. Allerede efter første påføring vil du mærke, hvordan din hud bliver beroliget, men samtidig får en fornyet glød.

59,00 kr.

Heimish - All Clean low pH Balancing Vegan Essence

Denne essens er fra Heimish All Clean pH Balancing Vegan-linje, der fokuserer på at berolige din hud, samt tilfører fugt og give en mere jævn hudoverflade med dens indhold af planteekstrakterne PHA og AHA.

249,00 kr.

Beauty of Joseon - Glow Deep Serum Rice + Arbutin

En anti-pigmentation serum, der vil udjævne din hudtone og giver dig en naturlig glød. Denne serum vil med dens indhold af risvand og Arbutin behandle pigmentpletter, akne-ar og solskader samt dulme rødme og irritation.

159,00 kr.

Frudia - Avocado Relief Essence Toner

En blanding mellem en essens og toner, der er baseret på 76% avokado nektar, som behandler irriteret og tør hud.

169,00 kr.

Muldream - Vegan Green Mild Intense Serum Toner

Denne toner fra Muldream vil med dens indhold af solsikkeolie, ceramider og hyaluronsyre tilføre din hud fugt og næring og samtidig styrke din hudbarriere for en sundere hud.

149,00 kr.

Hvad er vegansk hudpleje? 

Det seneste årti har verden set en madrevolution, og det samme er faktisk sket inden for skønhedsprodukter. Det globale mindset har ændret sig og har skabt en ny sektor inden for hudplejeprodukter: vegansk hudpleje. 

I traditionelle hudplejeprodukter stammer flere ingredienser fra dyr. Fx. bivoks, honning eller Lanolin, som er et fedtstof fundet i fåreuld. Hvis du læser bag på dine nuværende hudplejeprodukter og finder en af disse ingredienser, så er produktet ikke vegansk hudpleje.   

Helt veganske produkter

At finde veganske produkter, som er, hvad de giver sig ud for, kan være lidt af en udfordring. Vi har allerede tjekket ingredienslisterne, så du ikke skal bekymre dig. Vores veganske hudplejeprodukter indeholder ingen ingredienser, der kommer fra dyr, så du kan shoppe med god samvittighed.

Kort og godt: 

Vegansk hudpleje har elimineret alle ingredienser, som stammer fra dyr. Sagt på en anden måde; Veganske hudplejeprodukter er baseret på planter og mineraler, samt sikre syntetiske ingredienser. 

Hvorfor bruge vegansk hudpleje? 
Forbrugere er generelt blevet mere opmærksomme på hvilke produkter, de bruger, og ikke mindst deres virkninger. Ikke bare på deres egne kroppe, men også på dyrene og miljøet omkring dem. Vegansk hudpleje giver dig produkter, hvor hverken produktion eller anvendelse har nogen indvirkning på dyr, og samtidig har større fokus på miljøet.  

Du behøver ikke være veganer for at benytte dig af veganske hudplejeprodukter, da der er mange fordele ved at bruge vegansk hudpleje. Veganske hudplejeprodukter er baseret på planter samt mineraler og har derved et højere indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Derfor kan de være et mere beroligende alternativ til traditionelle produkter. Hvis din hud let bliver irriteret, kan vegansk hudpleje være løsningen for dig.   

Hvis du tilmelder dig vores kundeklub, så optjener du 10% af alle dine køb, som du kan bruge næste gang du handler på vores webshop. Læs mere om vores kundeklub.