GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

SNP

(10 produkter)

SNPs navn kommer af ordenere Shining, Nature og Purity. Disse 3 ord er brandets nøgleord, og symboliserer deres naturlige tilgang til sund, ren og glødende hud. SNP er meget kendt for deres eksklusive sheet-masker, som bl.a. indeholder diamantpulver, guld og perle-ekstrakt. Med deres produkter opnår man en stærkere og mere ungdommelig hud. SNP tager meget hensyn til sensitiv hud, så derfor anvender de kun ingredienser, som er testet sikre til sensitiv hud, igennem forskellige strenge tests.

Sortér efter:
SNP - Animal Panda Whitening Mask Tilbud

SNP - Animal Panda Whitening Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en panda. Masken hjælper med at give dig en mere ensartet hudtone og tilføre en masse fugt til huden.

22,00 kr.
17,60 kr.
SNP - Animal Otter Aqua Mask Tilbud

SNP - Animal Otter Aqua Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en odder. Denne maske tilfører huden et intensivt fugtboost og balancerer hudens fugtbalance.

22,00 kr.
17,60 kr.
SNP - Animal Tiger Wrinkle Mask Tilbud

SNP - Animal Tiger Wrinkle Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en tiger. Dette er en anti-age maske som tilføjer fugt og næring til huden.

22,00 kr.
17,60 kr.
SNP - Animal Dragon Soothing Mask Tilbud

SNP - Animal Dragon Soothing Mask

En sjov dyre-maske som forestiller en drage. Masken har en fugtgivende, beroligende og rødme-formindskende effekt der afhjælper irriteret hud.

22,00 kr.
17,60 kr.

SNP - Jade Soothing Ampoule Mask

En sheet-maske med jadepulver som har en beroligende og nedkølende effekt på sensitiv og udsat hud. Derfor kan man efter brug se en formindskelse af rødme og irritation i huden.

24,00 kr.

SNP - Gold Collagen Ampoule Mask

En luskuriøs sheet-maske med guld, der har fantastiske anti-age egenskaber. Den opstrammende og fugtgivende maske indeholder 24K guld, som giver en nærende effekt.

29,00 kr.

SNP - Diamond Brightening Ampoule Mask

En luksuriøs maske med diamandpulver og hyaluronsyre, som giver huden en fugtet og mere ensartet overflade, samtidig med at have en smuk og naturligt glød.

29,00 kr.

SNP - Charcoal Mineral Black Ampoule Mask

En sheet-maske som kontrollerer hudens produktion af sebum(olie) samtidig med at formindske store porer.

24,00 kr.

SNP - Black Pearl Renew Black Ampoule Mask

En eksklusiv maske med sort perle ekstrakt, der udjævner hudtonen, og derfor er effektiv til at formindske pigmentpletter og akne-ar

24,00 kr.

SNP - Birds Nest Aqua Ampoule Mask

En eksklusiv maske som indeholder den eftertragtede ingrediens ”Bird’s Nest”, hvilket bidrager til en hurtigere cellefornyelse i huden, så man får ungdommelig og blød hud med en flot glød.

24,00 kr.

En af de nye ingredienser i Sydkorea er fuglerede spyt. Altså spyt fra fuglene, når de bygger deres fuglereder. 
Disse fuglereder, har kineserne igennem de sidste 400 år, betalte svimlende summer for at komme i nærheden af, for at bruge den i madlavningen. Fuglespyttet fremmer et godt helbred og har en speciel god egenskab for vores hud. 

Dette spyt har SNP udviklet en sheet-maske ud af, som har en fantastisk effektiv på huden. Sheet-masken er rig på vitaminer og proteiner, som giver din hud en mere ensartet hudtone. Desuden øger disse ingredienser produktionen af kollagen i din hud, som er med til at opstramme fine linjer og rynker.

Mangler du et godt råd eller hjælp til at sammensætte de helt rigtige produkter til din hud, så kontakt os.

Tilmeld nyhedsbrev